Hemma igen

Hemma igen efter två uppskjutna operationer, en misslyckad operation med akut omoperation som dessutom är lite oklart om den funkade kr måste göras om en gång till, o som grädde på moset åkte man på en rejäl förkylning på sjukhuset....
Småtung vecka,..
Men man är vid liv i a f om än lite enarmad 'n, varför det är svårt att skriva just nu, o det är lite "uppvilning" i BCB som följd av op:n...
Menmen, vi får se vad som händer framöver...
Världens Bästa Damlag har i a f skött sig bra under iiden o det piggar ju alltid upp...:-)

Det är lite dystert...

Jag har funderat och funderat.
Funderat på hur jag ska göra...och säga,
Några, men bara väldigt få, vet det redan men för att slippa ta det om och om igen med alla så skriver jag det här.
Men ni får gärna fråga mig om om ni vill- det är inte så...orkar bara inte dra allt hur många ggr som helst.

Jag är en sjuk gammal man...:-)
Och tyvärr är det inte bara huvudet den här gången...:-)
Men saken är den att mina njurar inte vill vara med längre och det är lite knepigt.
Kontentan är att jag nu kommer att opereras, och att jag sedan kommer att få dialys i Kalmar flera gånger i veckan för att kunna rena blodet.
Det är nånting man aldrig slipper på mindre än en transplantation ,men det är något man får lära sig att leva med- och som dessutom gör att man kommer att bli betydligt piggare.
Men man kommer att bli begränsad i sin frihet minst sagt, och kommer att få en liten grej inopererad i armen, men i övrigt så är det samma gamla hopplösa AK ni får fortsätta att dras med...::-)
Vilket jag förstås hoppas ni vill...:-)

Men som sagt, det är lättare att ta det såhär- men ni får gärna fråga om ni undrar över nåt- hellre än att ni är tysta o inte vågar säga nåt.
Det här innebär ju också att jag inte riktigt kan följa den fotboll jag så älskar precis som jag vill menmen det är kanske i ett rätt världsligt problem i sammanhanget o nånting man får stå ut med.
Om allting funkar med operationen är jag tillbaka på jobbet på osndag nästa vecka o sen får vi se vad som händer.
Vet att det här var inget underhållande  blogginlägg att läsa, men som sagt...ville ta tillfället i akt att berätat hur landet ligger..

RSS 2.0